logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Wintertijd

28-10-2017  Vanavond gaat de klok een uur achteruit, de wintertijd gaat weer in. Vanaf zondag 29 oktober a.s. zijn we van dinsdag tot en met zondag geopend van 13.30 - 16.30 uur. Op maandag zijn we nog steeds gesloten, dan hebben alle dieren een rustdag. Tot ziens op de kinderboerderij!

Beestachtig leuk feest!

09-10-2017  Het was zondag een gezellige boel op de boerderij, het dierendagfeest was een top feestje! Sommige kinderen waren onherkenbaar door de prachtige creaties van de vrienden van de Colour Girls. Na het springen en het herfstknutselen gingen de kinderen en ouders aan de slag om 'de traktatie' gereed te maken. Met dank aan Groenteman Kraay konden er vele emmmertjes gevuld worden met lekkers voor alle dieren. Bedankt allemaal, de dieren zijn super verwend met alle traktaties en knuffels van de bezoekers. Tot gauw weer ziens op de boerderij!

FB dierendag 5 2017

Lees meer...

Wereld-dierendag 4 oktober

04-10-2017  Elke dag 'Dierendag!' Kom langs op de boerderij en kom de dieren vandaag een extra knuffel geven... Aanstaande zondag vieren we 'Dierendag' op de boerderij. Kom allemaal het wordt weer beestachtig leuk!

Dierendag

Dierendagfeest 8 oktober

27-09-2017  Zondag 8 oktober vieren wij 'Dierendag', wij maken er een feestje van... komen jullie ook?! Dierendag feest op Kinderboerderij Canton betekent veel activiteiten, met een verplichte spelkaart (3,50) mag je met alles meedoen. Maak een leuke dierendag-knutsel en laat je schminken, kom springen op het springkussen en neem tussendoor een bekertje limonade met wat lekkers. Ilse Pos, de konijnentrainster, geeft een show met haar belgische hazen. Voor 'alle dieren' is er rond 15.00 uur een feestelijke traktatie! Kom alle dieren bekijken en knuffelen. Gezellig als je er ook bent... het wordt weer beestachtig leuk! Het feest begint om 13.30 uur en de spelactiviteiten duren tot 16.30 uur.

Dierendag 2017 klein

Подробнее на сайте: https://zedconstruct.ruhttps://econedvijimosti.ru https://inedvijimosti.ruhttps://currenthouse.ru
https://thehousebuilder.ru
https://fullconstruct.ru
https://sdelaisvoidom.ruhttps://dohomebuild.ru https://primohouse.ruhttps://samsdelairemont.ruhttps://buildthehouse.ru
https://houseconstruct.ruhttps://daoconstruct.ruhttp://repair-yourself.ruGo to top of pagehttps://buildbighouse.ru

Openingstijden

In de winterperiode van                      29 oktober t/m 24 maart zijn wij van dinsdag t/m zondag geopend van 13.30 - 16.30 uur.
Op maandag zijn wij gesloten.

Peuter-openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 - 12.00 uur speciaal voor (groot)ouders met kinderen tot 4 jaar.

Entree is gratis. Honden zijn welkom, mits aangelijnd!

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


 Sponsor FvdBerg

Art wecycle partner

Logo vjr def uitgesneden
Huur De Deel voor een kinder feestje, vergadering of een gezellig samenzijn.

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top