Succesvolle Sponsoractie Kinderboerderij Canton

317.320Het enorme varken Knor van kinderboerderij Canton in Baarn heeft een nieuw hekwerk gekregen om het weiland naast haar binnenverblijf. De Stichting Kinderboerderij Baarn startte dit voorjaar een sponsoractie en kreeg het geld voor het nieuwe hekwerk bijeen. Vrijwilligers van de kinderboerderij hebben het onlangs gebouwd en Knor kan nu elke dag veilig buiten lopen.

De Stichting Kinderboerderij Baarn is blij met het succes van de sponsoractie. De actie startte met een aantal vrijwilligers van kinderboerderij Canton die in maart op de Brink in Baarn sneeuwbuien en windstoten trotseerden om sponsors te werven onder andere voor het nieuwe hekwerk van Knor.

Het geld is bijeengebracht door verschillende Baarnse sponsoren. Zo zamelden kinderen geld in door met een bus met een foto van Knor erop langs de deuren te gaan om geld voor het hekwerk te vragen. Het bedrijf Eemwood schonk de houten palen en grondwerker Rijkeboer heeft de geul om het weiland gegraven. Raab Karcher gaf korting op de betonmatten en Veldmuis Transport heeft materialen gratis bezorgd.

Een buurtbewoonster hielp mee door bij haar vijftigste verjaardag aan haar gasten geld voor Knor te vragen in plaats van verjaardagscadeaus.
Knor geniet zichtbaar van de nieuwe situatie, ze is veel actiever en het is voor bezoekers leuk haar zo bezig te zien in haar nieuwe omgeving.

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren





  




Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top