573.320Winterse sferen op de kinderboerderij. Brrr koud denken wij, maar....... de dieren hebben vooral volop plezier! Ze gaan op onderzoek uit. De geiten en schapen lopen gezellig samen door de sneeuw, hoewel Iris en Joy nog een beetje twijfelen.

Lees meer...

Wij zijn op zoek naar bevruchte eieren om uit te broeden voor de Pasen? Wie kan ons hier aan helpen. Tevens zoeken wij nog (oude/gebruikte) drinkflesjes voor cavia's/konijnen. 

Lees meer...

Heb je zin om een dagje te helpen met klussen op de boerderij? Meld je dan aan via "NL Doet" of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

De grootste vrijwilligersactie van ons land! "NL Doet!" zet vrijwillige inzet in de spotlight. Vorige editie waren zo'n 250.000 Nederlanders actief, een recordaantal! Ook dit jaar zullen de vrijwilligers van "NL Doet!" hun handen uit de mouwen steken op Kinderboerderij Canton en wel op zaterdag 16 maart a.s. vanaf 09.30 uur 's morgens. Het project dit jaar?

Lees meer...

Wegens groot succes organiseert Kinderboerderij Canton, samen met de vrienden van het Cantonspark op zondag 31 maart a.s., 1e Paasdag, "Paaseieren zoeken in het Cantonspark". Zoek je mee? De Paashaas heeft een heleboel eieren verstopt, kom jij helpen de eieren te zoeken?

Lees meer...

logo

In de winterperiode van                      29 oktober t/m 24 maart zijn wij van dinsdag t/m zondag geopend van 13.30 - 16.30 uur.
Op maandag zijn wij gesloten.

Peuter-openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 - 12.00 uur speciaal voor (groot)ouders met kinderen tot 4 jaar.

Entree is gratis. Honden zijn welkom, mits aangelijnd!

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


 Sponsor FvdBerg

Art wecycle partner

Logo vjr def uitgesneden
Huur De Deel voor een kinder feestje, vergadering of een gezellig samenzijn.

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top