Luna uit logeren

Onze lieve Nubische hangoorgeit Luna is uit logeren bij de bok genaamd Nono. Zij mag door hem gedekt worden, zodat we in het voorjaar weer een paar leuke lammetjes hebben ronddartelen.

Haar zoon Nol is met haar meegegaan naar dezelfde kinderboerderij in Gorinchem en hij zou daar ook wat geiten mogen dekken als hij groot genoeg was. Helaas is Nol daar ziek geworden, hij kon niet meer beter gemaakt worden en moest door de dierenarts ingeslapen worden. De kinderboerderij waar hij was, is er zeer treurig over en wij vinden het ook heel jammer dat het zo gelopen is. We hopen dat Luna weer zo’n mooie bok zal krijgen volgend jaar.
Noortje, de dochter van Luna, vond de eerste paar dagen wel moeilijk zonder haar moeder en broer. Ze probeert nu vriendin te worden met Mindy onze dwerggeit, daarom staat Lieke, de moeder van Mindy, tijdelijk bij de schapen.
We hebben nog een heel bijzondere geboorte voor deze tijd van het jaar van een dwergkwartel. Ze had 3 eieren uitgebroed, maar 2 kuikens hebben het niet overleefd. Moederkwartel heeft nu nog 1 heel klein donzig bolletje wat heel kwiek door het hokje loopt. Je kunt haar en haar moeder bewonderen in 'de Deel', want het is buiten te koud voor dit kleine vogeltje.

Sponsoren


 Sponsor FvdBerg

Art wecycle partner

Logo vjr def uitgesneden
Huur De Deel voor een kinder feestje, vergadering of een gezellig samenzijn.

LOGO Speeldoos klein

Bordje Hekwerk Soest
Sponsor van het hekwerk

Openingstijden

In de winterperiode van 28 oktober 2018 t/m 30 maart 2019 zijn wij van dinsdag t/m zondag geopend van 13.30 - 16.30 uur.
Op maandag zijn wij gesloten.

Peuter-openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 - 12.00 uur speciaal voor (groot)ouders met kinderen tot 4 jaar.

Entree is gratis. Honden zijn welkom, mits aangelijnd!

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top