27-09-2016  Vergeten we bijna te vertellen wie de prijswinnaars zijn... bij deze... de vijf prijswinnaars van de Kleurplaatwedstrijd van het 25 jarig jubileum van Kinderboerderij Canton zijn; Isabelle (3), Kaylin (4), Sofie (10) en Lidewij (12). De prijswinnaars hebben allemaal een e-mail ontvangen, Kaylin en Arian jullie prijs ligt voor jullie klaar. Complimenten aan alle kinderen die hebben meegedaan, het was een kleurrijk geheel!
We willen nu gelijk ook alle vrijwilligers bedanken en de mede-feestvierders, schminkdames 'Colour Girls', Monique van de reptielen-opvang, de konijnentrainster, Jack voor de muziek, 'De Straotklinker' voor de extra feestelijke sfeer, Hanz voor zijn beestachtig mooie en grappige tekeningen en natuurlijk alle enthousiaste bezoekers. Bedankt! Wij gaan er weer voor... op naar het 30 jarig jubileum ;-)
FB jubileumserie7

24-9-2016  Zaterdag 24 september hebben we met zijn allen ons 25 jarig jubileum gevierd. Het was een zeer geslaagde dag. 'De Straotklinkers' van Cresendo onthaalde de burgemeester die vervolgens de prijswinnaars van de kleurwedstrijd beloonde met een mooi cadeau. Alle enthousiaste bezoekers bedankt voor jullie komst. De foto's volgen z.s.m.

FB jubileumserie 1

15-09-2016 Om op zaterdag 24 september a.s., tijdens Burendag en natuurlijk ons 25-jarig jubileum, de prijsuitreiking van onze kleurwedstrijd door de burgemeester van Baarn te laten verrichten, moeten wij er wel voor zorgen dat er een mooie kleurplaat beschikbaar is. Je kunt de kleurplaat ophalen op de kinderboerderij en tot en met 22 september a.s. kun je deze daar ook weer inleveren. Kleur de plaat mooi in en wie weet ben jij één van de gelukkigen die een prijs wint.

 

6-9-2016 Op zaterdag 24 september a.s. tijdens Burendag viert Kinderboerderij Canton haar 25-jarig jubileum. Iedereen is van harte welkom!

Het feest wordt gevierd van 11.00 - 16.00 uur en naast feestelijke muziek en optredens van konijnen is er tevens een springkussen voor de kinderen. Daarnaast kunnen de kinderen zich weer laten schminken. Om 14.00 uur zal de burgemeester de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd verrichten. De toegang is gratis. Kom dus allen, het wordt Beestachtig leuk!

03-06-2016  Ja, gelukkig de zon is er weer! We gaan er een mooi feestje van maken as zondag. De schapen doen graag hun warme jas uit ;-)
We beginnen het feest om 12.00 uur en rond 13.00 uur worden de schapen geschoren. Tot zondag, gezellig.

jas aan

25-05-2016  Helaas het weer laat ons in de steek... De schapen houden liever hun jas nog even aan.... brrr dit weekend :-(
Het Schaapscheerdersfeest wordt dan ook verschoven naar zondag 5 juni! Let op de tijden zijn ook anders.

Schaapscheerdersfeest zondag 5 juni

12.00 - 15.00 uur

Om 13.00 uur worden de schapen geschoren

Het wordt weer beestachtig leuk en hopelijk hebben we dan ook beestachtig mooi weer...

logo

In de winterperiode van                      29 oktober t/m 24 maart zijn wij van dinsdag t/m zondag geopend van 13.30 - 16.30 uur.
Op maandag zijn wij gesloten.

Peuter-openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 - 12.00 uur speciaal voor (groot)ouders met kinderen tot 4 jaar.

Entree is gratis. Honden zijn welkom, mits aangelijnd!

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


 Sponsor FvdBerg

Art wecycle partner

Logo vjr def uitgesneden
Huur De Deel voor een kinder feestje, vergadering of een gezellig samenzijn.

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top