logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Verrassende jongeren

27-05-2019 Wat is het leven toch verrassend...... een serama kip die fazanten eieren heeft uitgebroed. Bij de eendenvijver liepen twee fazanten, maar die hebben op de één of andere manier toch een ontsnappingsroute gevonden, want ze waren plotseling verdwenen. Nergens te vinden, maar ze hadden toch nog een verrassing achter gelaten, namelijk een paar eieren. Wat jammer dat die niet uitgebroed konden worden.

Eén van de vrijwilligers had een plan en heeft de eieren bij één van onze serama kippen neergelegd, in de hoop dat zij de fazanten eieren uit zou broedden. En tot onze verrassing is het gelukt. In de Deel zit moeder serama kip nu met vier jonge fazanten. Zijn ze niet schattig?

Serama kip nr 1 

Moeder serama kip heeft het nu nog niet door, omdat de kleine fazanten nog op kippen kuikentjes lijken, maar wacht maar tot ze gegroeid zijn.

Serama kip nr 3

Dan zou het maar zo kunnen dat ze boven moeder kip uitgroeien. Vooral de mannen fazanten, dat worden onmiskenbare grote, statige hoenders.

Serama kip nr 2

Kom je naar ze kijken op de kinderboerderij? Ze verblijven op dit moment in de Deel. Tot snel op de kinderboerderij!

Sponsoren

Jumbo Baarn

Art wecycle partnerLOGO Speeldoos klein

Bordje Hekwerk Soest
Sponsor van het hekwerk

Openingstijden

In de winterperiode van 27 oktober 2019 t/m 28 maart 2020 zijn wij van dinsdag t/m zondag geopend van 13.30 - 16.30 uur.
Op maandag zijn wij gesloten.

Peuter-openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 - 12.00 uur speciaal voor (groot)ouders met kinderen tot 4 jaar.

Entree is gratis. Honden zijn welkom, mits aangelijnd!

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top