logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Geslaagd Dierendagfeest

14-10-2019 Zondag 6 oktober jl. was het weer feest op de kinderboerderij, we vierden Dierendag. Ondanks de regen waren er aardig wat bezoekers, maar voor de dieren maakte dit niet uit, die werden in het zonnetje gezet! Natuurlijk was er ook genoeg te doen voor de kinderen, zoals een spinnenweb maken van een kastanje of leuke dieren knutselen van een kastanje, ze konden op het springkussen, er was een speurtocht en natuurlijk kon men nog wat drinken met iets lekkers erbij. Genoeg plezier voor iedereen.

 Konijnen dierendag 2019

Konijnentrainster Ilse Pos was aanwezig en dit keer had ze 2 jonge Belgische hazen meegenomen. Dit zijn twee hazen die nog in opleiding zijn en ze zijn heel leergierig, maar willen ook heel graag spelen. Daar kregen ze de kans ook voor, want ze konden heerlijk rond rennen en lekker eten. En nieuwsgierig dat ze waren!

Om 15.00 uur kregen alle dieren te eten. De geiten en schapen stonden dit jaar apart, omdat er een ram bij stond. Maar alle dieren hebben wat extra gezond eten gekregen en hebben daar heerlijk van gesmuld. Kortom, het was weer beestachtig leuk. 

Misschien hebben jullie ook nog gezien dat er een schapenram tussen de schapen rond liep en er logeren 4 extra ooien op de kinderboerderij om gedekt te worden. Bij 5 ooien is dit inmiddels gelukt, dat kun je zien aan de rode “stempel’ op hun achterkant. Komen jullie weer snel een kijkje nemen op de kinderboerderij? Tot gauw.

SponsorenArt wecycle partnerLOGO Speeldoos klein

Openingstijden

De boerderij is i.v.m. Corona gesloten tot 1 juni 2020.

In de zomerperiode van 29 maart t/m 25 oktober 2020 zijn wij van dinsdag t/m zondag geopend van 13.30 - 17.00 uur.
Op maandag zijn wij gesloten.

Peuter-openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 - 12.00 uur speciaal voor (groot)ouders met kinderen tot 4 jaar.

Entree is gratis. Honden zijn welkom, mits aangelijnd!

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top