Onze geiten in de prijzen gevallen!

454Op zaterdag 4 september 2010 vond de jaarlijkse landgeiten keuring plaats, waar natuurlijk ook Kinderboerderij Canton weer present was. Geit Ivy en boklam Jurre werden door vrijwilliger Patrick meegenomen voor de keuring. Na 3 succesvolle jaren met onze geit Geeske (in 2007 beste geitlam, in 2008 beste anderhalf jarige geit en in 2009 beste volwassen geit) zetten haar dochter Ivy en zoon Jurre het succes voort.

Ivy
457Ivy werd in 2009 op 1 na beste van de geitlammeren en dit jaar werd ze gekeurd voor definitieve opname in het stamboek. Ze deed dit met een paar hele mooie punten, 84 maar liefst (haar moeder Geeske had op deze leeftijd 81 punten) en werd hiermee beste anderhalf jarige geit van de keuring!

Maar onze grootste trots is boklam Jurre, geboren op 3 april 2010. Bij lammeren wordt er gekeurd met een voldoende, goed en zeer goed, dit laatste komt weinig voor.

Jurre
455Jurre overtrof alle verwachtingen en behaalde op 4 van de 6 onderdelen een zeer goed, waardoor ook zijn eindoordeel een ZEER GOED werd. Kijk eens hoe gespierd en macho hij is geworden na 5 maanden. Wij zijn trots op onze twee geiten en de door hun behaalde gouden medailles!

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren





  




Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top