Bokje geboren

465.320Op donderdag 24 maart jl. is moeder Ivy om kwart voor 7 's avonds bevallen van een boklam. Helaas kun je het bokje nog niet bezoeken, omdat hij samen met zijn moeder nog bij een andere boerderij logeert. Over twee weken zullen zij samen naar huis komen en kan iedereen onze nieuwe aanwinst bewonderen. Moeder en zoon maken het goed!

De boklam heeft nog geen naam. Als je het leuk vindt, mag je een naam verzinnen, waarbij je eraan moet denken dat de naam met de letter "K" moet beginnen. Geef de naam die je bedacht hebt door aan Ellen, de beheerder van de kinderboerderij, wie weet krijgt de boklam de door jou bedachte naam.

Na nog een paar dagen heerlijk door iedereen te zijn verwend, met een lekker warm strobed, lekkere dingen en heel veel knuffels, hebben wij vandaag, maandag 7 maart 2011, helaas afscheid moeten nemen van onze allerliefste Knor.

Haar leeftijd en de daarbij gekomen kwalen de afgelopen periode bezorgden haar zoveel last en pijn dat wij met veel verdriet hebben moeten besluiten haar in te laten slapen. We zullen haar gedartel in de weide en haar geKnor rond etenstijd heel erg gaan missen!

In liefdevolle herinnering

464.320

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de wintertijd een half uur eerder sluit vanwege de donkere dagen.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 16.30 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren





  




Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top