Feestelijk spektakel

460.320'Een Dierendag om nooit te vergeten', aldus Bram, een jonge bezoeker die moe maar voldaan de Kinderboerderij verliet. Met in zijn hand een mooi zelf beschilderd naambordje voor zijn konijn en zijn gezicht vrolijk geschminkt.

De dag was vanaf het begin feestelijk met een heerlijk zonnetje, een vrolijk versierde Kinderboerderij en veel enthousiaste bezoekers! Er was dan ook veeeeeel te doen... De kinderen met een spelkaart kwamen bijna tijd te kort. Veel kinderen hadden hun konijn of cavia meegenomen voor de keuring. Hier en daar werden wat nagels geknipt of werd er verteld dat er iets minder in het eetbakje mag, maar uiteindelijk kregen alle dieren een certificaat! Achterop het certificaat stonden nog handige 'Wist je datjes' over knaagdieren.

Cavia racebaan!
Een aantal van de cavia's heeft ook meegedaan aan de 'Cavia-race', wat erg spannend was. Door het enthousiaste publiek werden enkele cavia's letterlijk de finish over geschreeuwd. Stijn werd samen met cavia "Bruintje" van de Kinderboerderij de snelste van de dag!

In het zonnetje werd ook druk geschilderd aan de naambordjes voor de eigen huisdieren, vele kunstwerken zijn deze middag gecreëerd. Het was een kleurrijk geheel op het dak de caviastee, waar alle bordjes lagen te drogen. Nog niet alle bordjes waren droog aan het einde van de middag, deze liggen nu klaar op de kinderboerderij.

Kom je ze nog even ophalen als je in de buurt bent? Omstreeks drie uur werden alle dieren verrast met een heerlijk feestmaal, waarvan ze, zoals je op de foto kunt zien, allemaal van smulden!

459.320

Sponsoren


 Sponsor FvdBerg

Art wecycle partner

Logo vjr def uitgesneden
Huur De Deel voor een kinder feestje, vergadering of een gezellig samenzijn.

LOGO Speeldoos klein

Bordje Hekwerk Soest
Sponsor van het hekwerk

Openingstijden

In de winterperiode van 28 oktober 2018 t/m 30 maart 2019 zijn wij van dinsdag t/m zondag geopend van 13.30 - 16.30 uur.
Op maandag zijn wij gesloten.

Peuter-openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 - 12.00 uur speciaal voor (groot)ouders met kinderen tot 4 jaar.

Entree is gratis. Honden zijn welkom, mits aangelijnd!

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top