Beestachtig leuk Dierendagfeest!

592Zondag 6 oktober a.s. is het feest op Kinderboerderij Canton! We vieren dan met zijn allen Dierendag. Alle dieren worden extra in 't zonnetje gezet. Jullie komen toch ook?!

Diverse activiteiten worden er op deze speciale dag georganiseerd, zoals knutselen, speurtocht, schminken en natuurlijk geen feest zonder het springkussen. Je kunt voor 3,50 een spelkaart kopen en de hele middag gezellig meedoen. Er is weer een heleboel te doen, want je kan natuurlijk ook de dieren komen aaien en knuffelen.

De oplettende bezoeker zal het opvallen dat er een aantal dieren missen, dat klopt. De Veluwse heideschapen Jenny en Iris zijn naar de schaapskudde "Vockestaert" bij Schiedam verhuisd. Joy, het Clunforest schaap is uit logeren geweest en we duimen dat er in het voorjaar lammetjes zijn ;-)

Landgeit Ivy is naar een boerderij in Dwingeloo en de dwergbokjes
Mekker en Mika zijn naar een boer op Texel. De gezellige dames Lieke, Mindy, Luna en Joy zijn er nog en wachten op jullie aandacht en knuffels.

Verder is er hard gewerkt op de boerderij, het dak van het konijnenplein is vernieuwd en we zijn nog steeds heel blij met onze mooie volière! We zijn trots op ons steeds mooier wordende kinderboerderij.

De opbrengst van deze dag gaat in de pot voor de verbouwing van de eendenvijver, waar we al druk mee bezig zijn. Op de kinderboerderij kun je onze plannen van de eendenvijver inzien en kun je zien welke materialen we nog nodig hebben... misschien hebben jullie nog wel wat extra's over voor in de pot?!

Om ± 15.00 uur het hoogtepunt, want dan worden de dieren extra verwend met een heerlijk gevulde tafel in de wei. Kortom, een beestachtig spektakel, mis het niet! Iedereen, jong en oud, is van harte welkom op Kinderboerderij Canton op het Beestachtig leuke feest zondag 6 oktober a.s. Het begint om 13.30 uur en is rond 16.30 uur afgelopen. Wij kijken naar jullie uit!!

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren





  




Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top