Kinderboerderij viel op! Heb je ze gezien?

Op het Cultureel Festival was het een drukte van jewelste, er was dan ook veel te zien, te luisteren en te doen! Ook de kinderboerderij was van de partij, niet met een kraam, maar actief wervend tussen de bezoekers van het festival. Heb je ze gezien ;-)

Ze deelden flyers uit ter promotie van het Dierendagfeest en deden een oproep ‘ik zoek jou als onze vrijwilliger’. Ze kregen enthousiaste reacties op hun verschijning... ze vielen op tussen de menigte en dat was de bedoeling! ...maar nog even hun boodschap op een rijtje mocht je ze gemist hebben...

Binnenkort een ‘Beestachtig leuk Dierendagfeest’
Zaterdag 4 oktober 2014 (13.30 – 16.30 uur) is het feest op Kinderboerderij Canton! We vieren dan dierendag. Alle dieren worden in het zonnetje gezet, jullie komen toch ook!? Je kunt voor € 3,50 een spelkaart kopen en de hele middag gezellig meedoen aan de diverse activiteiten. Verder is de eendenvijver vernieuwd. Op deze dag wordt de vijver officieel geopend! Om ± 15.00 uur hebben we het hoogtepunt, want dan worden de dieren extra verwend met een heerlijk gevulde groente- en fruittafel in de wei.

Oproep: ‘We zoeken jou als onze vrijwilliger’
De kinderboerderij is op zoek naar vrijwilligers. Dankzij ‘vrijwillige’ helpende handen kan Kinderboerderij Canton blijven wat het nu is: een mooie plek in Baarn waar groot en klein zich kan vermaken en waar veel te zien en te leren is. En dat willen we zo houden! Ben jij die gezellige medewerker, met affiniteit voor dieren en mensen? Wij bieden jou een gezellige werkplek in het mooiste park van Baarn!

Weekendhulp
Je taken zijn van 13.30-17.00 uur

  • Dieren voeren
  • Bezoekers ontvangen
  • Met kinderen samenwerken
  • Openen en afsluiten

Voor meer informatie mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs!

Nieuwe website
De kinderboerderij valt nu ook op met haar nieuwe website, geheel in eigen stijl. De site is heel gebruiksvriendelijk en alle informatie is er terug te vinden. Over o.a. 'Word vriend van Kinderboerderij Canton', kinderfeestjes, dierenpension, maatschappelijk stage, leuke foto's en nog veel meer... Nieuwsgierig geworden, bekijk dan snel onze site: www.kinderboerderijcanton.nl

We zien jullie graag allemaal op ons ‘Beestachtig leuke Dierendagfeest’!

www.kinderboerderijcanton.nl
Kinderboerderij Canton,
Piet Heinlaan 13, Baarn

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren





  




Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top