logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Nieuwe flyer!

16-12-2019  De mooie nieuwe flyer is gereed! Hierin staat veel informatie over onze leuke kinderboerderij. De flyer zal op diverse plekken in Baarn komen te liggen, o.a. het gemeentehuis, het VVV van Vorstelijk Baarn, de bibliotheek en kinderdagverblijven. De flyer is een samenwerking van de kinderboerderij en 'De Drukkerij', die is ontstaan op de beursvloer. Dit is een initiatief van Welzijn Baarn, die het mogelijk maakt dat diverse maatschappelijke organisaties en het Baarns bedrijfsleven elkaar ontmoeten en kijken wat ze elkaar te bieden hebben. De tegenprestatie van het drukken van de flyer was een zelfgebakken taart door de cliënten van de Amerpoort met eitjes van de kippen van de boerderij. Kortom een goede en smakelijke ruil!
Flyer 2019 www klein

Openingstijden

Let op!
Wij volgen de RIVM adviezen.
Blijf zoveel mogelijk thuis!
De boerderij is niet geopend.

 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

SponsorenArt wecycle partnerLOGO Speeldoos klein

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top