Opvang en Pension

Op kinderboerderij Canton is het het gehele jaar mogelijk om jouw hamster(s)/konijn(en)/cavia(s) voor korte of langere tijd onder te brengen tijdens jouw vakantie. In hun eigen kooi, indien mogelijk, logeren ze op de kinderboerderij. Je dient van te voren te reserveren. We raden je aan om het voer mee te geven dat jouw dier ook thuis krijgt.

Voor je het dier brengt moet je tenminste een week van tevoren een plaats reserveren. Voor de zomervakantie het liefst zo vroeg mogelijk, want vol=vol.
Je kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te reserveren en vermeld daarbij dat het vakantieopvang betreft.

Vermeld in de mail het soort dier, het aantal dieren, aantal hokken, dag van brengen en de dag van halen. Indien er plaats is, ontvang je van ons een contract dat door jou moet worden getekend. Dieren brengen en halen kan van dinsdag tot en met zondag van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Voor de prijzen per dag kun je het beste contact opnemen met onze beheerder, Ellen, via 035-5422738 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De prijzen voor het logeeradres per dag:

Hamster/muis/gerbil/vogel (in eigen kooi/hok)

€ 2,00

Cavia/ konijn

€ 2,50


Als je konijn gevaccineerd is tegen myxomatose en VHD is je dier beschermd tegen 2 dodelijke ziekten die ze op kunnen lopen (ook bij jou thuis). Onze konijnen zijn hiertegen beschermd, maar de mug is de boosdoener die de ziektes overbrengen, dus kan jouw konijn besmetten.

logo

Openingstijden

De kinderboerderij is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Op het hek is ook een bordje met de openingstijden opgehangen, zodat duidelijk is op welke dagen je op de boerderij aanwezig kunt zijn.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top