Bezoek scholen

Spelenderwijs leren de kinderen over de dieren en hoe zij daar mee om moeten gaan. De kinderen worden in de gelegenheid gesteld om de dieren aan te raken en kennis te maken met de producten die bepaalde dieren opleveren.

Scholen die op bezoek willen komen, vragen we vriendelijk om zich aan te melden via onze beheerder Ellen, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit om te voorkomen dat er op een gegeven moment teveel groepen gelijktijdig op het terrein aanwezig zijn.

Art eieren

 

logo

Openingstijden

LET OP! 8-30 juni 2024 gewijzigde openingstijden i.v.m. afwezigheid van de beheerder. We zijn open op woensdag- en zondagmiddag van 14 - 17 uur. Jammer dat je de dieren nu alleen woensdag- en zondagmiddag gedag kan zeggen; een grote poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek!
info@kinderboerderijcanton.nl
 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI statusWord 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top