Boerderij

Op Kinderboerderij Canton is veel te zien, te doen en te beleven. Er zijn schapen, geiten, eenden, kippen, konijnen, vissen, diverse vogels, cavia’s en andere kleine knaagdieren. Bessie, ons varken, is dol op bezoek en aandacht! Wil je haar of de andere dieren komen knuffelen of kom je een handje helpen bij het voeren? Of misschien wil je je verjaardagsfeestje hier vieren? Je bent van harte welkom!

Kinderboerderij Canton heeft niet alleen dieren, maar nog veel meer: een kleine speelplaats, diverse duw- en trekkarren en er zijn picknicktafels waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee, een glas limonade, chips of een ijsje. Op de boerderij is altijd wel iets leuks te beleven. Regelmatig worden er diverse leuke en interessante activiteiten voor kinderen én volwassenen georganiseerd.
Zo kun je kijken bij het schapen scheren, er zijn paasactiviteiten en natuurlijk vieren we dierendag. Zo is Kinderboerderij Canton een ontmoetingsplek voor jong en oud en is een bezoek altijd meer dan de moeite waard!

Kinderboerderij Canton, midden in een woonwijk van Baarn, is gemakkelijk te bereiken. De boerderij ligt pal naast het prachtige Cantonspark in Baarn.
Kom je ook snel eens de dieren knuffelen en helpen met eten geven? Gezellig, tot dan!

 

boerderij 2014

logo

Openingstijden

Let op!
Wij volgen de RIVM adviezen.
De boerderij is alleen op woensdag en zondag geopend van 14.00 - 16.00 uur

 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

SponsorenArt wecycle partnerLOGO Speeldoos klein

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top