Contact opnemen

U kunt met ons op de volgende manier contact opnemen:
 
Telefoonnumer       035 542 2738
E-mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Postadres

:

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
 
 
 

 

Privacy wetgeving

 
In verband met de nieuwe privacy wetgeving worden foto's waar ook kinderen op staan, alleen met toestemming van de ouders op onze website geplaatst. Kinderboerderij Canton respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om jouw vragen zo snel en gemakkelijk mogelijk te beantwoorden. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming.
 
Kinderboerderij Canton gebruikt de verzamelde gegevens als je een aanvraag hebt, bijvoorbeeld kinderfeestje of logeren van je huisdier, dan hebben we jouw naam, e-mailadres en betaalgegevens nodig om jou aanvraag te verwerken. Om de communicatie zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij jouw toestemming jouw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot jouw aanvraag en het gebruik van onze diensten op. Wij zijn verplicht de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Indien je nog vragen mocht hebben over het privacy statement, dan kun je contact met ons opnemen. In geval wijziging van ons privacy statement nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meeste recente informatie 
 

logo

Openingstijden

LET OP! 8-30 juni 2024 gewijzigde openingstijden i.v.m. afwezigheid van de beheerder. We zijn open op woensdag- en zondagmiddag van 14 - 17 uur. Jammer dat je de dieren nu alleen woensdag- en zondagmiddag gedag kan zeggen; een grote poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek!
info@kinderboerderijcanton.nl
 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI statusWord 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top