logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kinderboerderij gesloten!

15-03-20 Beste bezoeker, wij geven gehoor aan de oproep van de deskundigen en de overheid om zoveel mogelijk contact te vermijden. Uit veiligheid voor u, onze medewerkers en vrijwilligers is de kinderboerderij preventief gesloten. Deelnemers van Amerpoort en hun begeleiders, die werkzaam zijn op onze kinderboerderij, zullen samen met onze vrijwilligers de dieren verzorgen, indien nodig in een aangepast rooster. U kunt groenten en fruit voor de dieren, zoals gebruikelijk, in de bak aan het hek kwijt. Hartelijk dank hiervoor.
Indien u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefonisch zijn we minder goed bereikbaar op het vaste nummer als we op het terrein rondlopen. In noodgevallen kunt u bellen met: Erwin van Beveren, voorzitter: 06-25015301 of Ellen van den Brink, beheerder: 06-13719302.

 

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de wintertijd een half uur eerder sluit vanwege de donkere dagen.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 16.30 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top