logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Geen dierendag feest

03-10-2020 Tot nu toe hebben we elk jaar Dierendag gevierd op de kinderboerderij. Het was een groot feest met voor iedereen wat leuks om te doen en alle dieren werden in het zonnetje gezet met een heerlijke maaltijd. Helaas is er dit jaar vanwege de corona geen mogelijkheid een feest te houden op de kinderboerderij.

Gelukkig hebben de dieren hier geen erg in, zij vermaken zich prima. Zij komen de dagen prima door en er wordt goed voor ze gezorgd. Natuurlijk kun je altijd langs komen, want we zijn op zaterdag en zondag nog steeds geopend van 14.00 - 16.30 uur. Neem gewoon wat extra lekkers mee voor de dieren, zodat ze zondag 4 oktober a.s. toch een beetje extra verwend worden. En als je het vraagt, mag je vast helpen met voeren!

We hopen dat er volgend jaar weer een feestje gehouden kan worden. In ieder geval tot ziens op de kinderboerderij!

 

Openingstijden

LET OP! 8-30 juni 2024 gewijzigde openingstijden i.v.m. afwezigheid van de beheerder. We zijn open op woensdag- en zondagmiddag van 14 - 17 uur. Jammer dat je de dieren nu alleen woensdag- en zondagmiddag gedag kan zeggen; een grote poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek!
info@kinderboerderijcanton.nl
 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI statusWord 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top