Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Nieuwe plek varkens

18-02-2023 Een nieuw jaar voor de boeg, dan ook maar een paar kleine veranderingen op de kinderboerderij! De hokken van onze varkens Bessie, Woezel en Pip voldeden niet meer. Het hele hok begon aardig gammel te worden en ook binnen was het vooral voor Woezel en Pip erg klein. Buiten hadden ze op zich genoeg ruimte om lekker te kunnen wroeten in de aarde of in de zon te liggen. Uiteindelijk hebben we een nieuwe plek voor hen gemaakt.

Achter op het terrein, waar vroeger de geiten en de schapen liepen hebben we twee ruimtes gemaakt, waarbij ze elkaar ook nog kunnen zien. Alle drie hebben ze een mooi hok gekregen, waarbij Woezel en Pip nog steeds samen zijn. Binnen hangt de hooibak en buiten kunnen ze heerlijk wroeten in de aarde. Vooral Bessie heeft hier al behoorlijk gebruik van gemaakt!

 

Bessie is helaas voor de bezoekers niet meer bereikbaar, maar Woezel en Pip kun je nu bij het hek benaderen. Dit is voor de kleine kinderen ook wat veiliger en leuker. Af en toe, maar vooral als er eten is, komen ze bij het hek snuffelen en kun je hen voorzichtig aaien.

Ook het oude hok van de varkens heeft een nieuwe bestemming gekregen, want daar zitten nu een paar nieuwe kippen in quarantaine. Helaas kun je daar dus niet bij, de deuren blijven voorlopig nog even dicht.

Tot ziens op de kinderboerderij!

 

 

Openingstijden

Brr het is weer wintertijd! 
De boerderij is op dinsdag- t/m vrijdagmiddag en op zondagmiddag geopend van 14.00-16.30 uur.

Dinsdag- t/m vrijdagochtend zijn we geopend van 10.00-12.00 uur voor de kleinste kinderen die
's middags nog slapen.

Zaterdag en maandag is de boerderij de hele dag gesloten.
Jammer dat je de dieren op zaterdag niet gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top