logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Een schaap geboren

16-4-23 Alweer goed nieuws, want vrijdag 14 april jl. is er een ramlam geboren. Moeder Zelda en het jong maken het goed. Hij staat nog wat wiebelig op de beentjes, maar hij weet in ieder geval de melk goed te vinden bij zijn moeder. Ze blijven nog even apart staan van de andere schaap en de geiten, zodat ze allebei tot rust kunnen komen. Maar zodra het mogelijk is, zul je de ramlam heerlijk zien dartelen en springen in de weide.

Af en toe staat hij op om bij zijn moeder te drinken en zet een paar stappen door de stal. Maar het merendeel zit hij lekker samen met moeder in het stro.

 Komen jullie snel een keertje kijken op de kinderboerderij?

En ondertussen kunnen jullie een mooie naam voor hem bedenken. Zijn naam moet beginnen met de letter "V". Je kunt de naam mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie weet wordt de door jou opgegeven naam uitgekozen. Tot ziens op de kinderboerderij!

 

 

Openingstijden

LET OP! 8-30 juni 2024 gewijzigde openingstijden i.v.m. afwezigheid van de beheerder. We zijn open op woensdag- en zondagmiddag van 14 - 17 uur. Jammer dat je de dieren nu alleen woensdag- en zondagmiddag gedag kan zeggen; een grote poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek!
info@kinderboerderijcanton.nl
 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI statusWord 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top