334.320Zondagavond 25 januari 2009 is Valentijn, onze Nubische geit, bevallen van een tweeling: een bokje en een geitje. Patrick, Anne en Ellen waren erbij.

Op vrijdag 20 februari en zaterdag 21 februari 2009 wordt kinderboerderij Canton aan de Piet Heinlaan 13 op feestelijke wijze geopend!

De kinderboerderij is in de afgelopen maanden door de Gemeente Baarn, in samenwerking met Amerpoort en vele vrijwilligers, opgeknapt. Hiermee wordt kinderboerderij Canton weer één van de mooiste openbare plekjes in Baarn!

Lees meer...

363.320Maandagmiddag 2 maart is Hanneke, ons zwarte schaap, bevallen van een mooie tweeling! De cliënten van de Amerpoort waren net die ochtend gestart met hun dagbesteding, dus die vielen met de neus in de boter! Eén van de lammetjes had zich een beetje verslikt in wat moedermelk, maar na een weekje goede zorgen door de dierenarts, beheerder Ellen en de vrijwilligers was hij er weer helemaal bovenop.

363.320Het was even schrikken op 3 maart jl., want toen bleek dat 1 van de lammetjes, dat erg zagend aan het ademhalen was, er uitgedroogd uitzag. Waarschijnlijk had hij zich verslikt en wat melk in de longen gekregen. Ellen is daarom met het lammetje naar de dierenarts gegaan waar hij wat vocht en antibiotica heeft gekregen. Gelukkig ging het daarna weer goed met hem. Op 4 maart jl. waren ze nog een beetje sloom en lagen ze in de hoek, maar vandaag waren ze er helemaal. Ze drinken goed bij mama Hanneke en kunnen al goed lopen en springen.

Lees meer...

365.320De verbazing was groot toen vrijwilliger Patrick zaterdag 21 maart de dieren kwam voeren. In de geitenstal vond hij een heel lief klein geitje, bij haar moeder dwerggeit Lieke, die haar die nacht zonder hulp van mensen op de wereld had gezet. Moeder en dochter zijn gezond en wel.

Lees meer...

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de wintertijd een half uur eerder sluit vanwege de donkere dagen.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 16.30 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top