20-12-2016  Dit jaar doen we voor het eerst mee met de kerststallen route in Baarn 'Weg van het licht'. Komen jullie kijken naar ons kerststalletje? Vanaf de weg is deze mooi zichtbaar, net zoals alle kerststallen die meedoen. Voor de routebeschrijving kan je kijken op de website www.wegvanhetlicht.nl
Wij willen op deze manier alvast iedereen gezellige feestdagen wensen en een beestachtig leuk 2017!
Kerstboodschap 2016

28-10-2016 De winter is weer in aantocht! Met ingang van zondag 30 oktober a.s. is ook de wintertijd voor Kinderboerderij Canton van toepassing. We zijn dan van dinsdag tot en met zondag geopend tot 16.30 uur. Behalve op de maandagen, dan zijn we gesloten. Op die dag hebben alle dieren een rustdag. Kom ook gezellig langs op de kinderboerderij!

04-10-2016  Maak een mooi feestje van vandaag... het is dierendag!
...én vandaag ons echte jubileum, 25 jaar Kinderboerderij Canton. Bedankt alle vrijwilligers, sponsoren, Amerpoort en Gemeente Baarn... op naar de volgende 25 jaar ;-)
Knijnen dierendag

27-09-2016  Vergeten we bijna te vertellen wie de prijswinnaars zijn... bij deze... de vijf prijswinnaars van de Kleurplaatwedstrijd van het 25 jarig jubileum van Kinderboerderij Canton zijn; Isabelle (3), Kaylin (4), Sofie (10) en Lidewij (12). De prijswinnaars hebben allemaal een e-mail ontvangen, Kaylin en Arian jullie prijs ligt voor jullie klaar. Complimenten aan alle kinderen die hebben meegedaan, het was een kleurrijk geheel!
We willen nu gelijk ook alle vrijwilligers bedanken en de mede-feestvierders, schminkdames 'Colour Girls', Monique van de reptielen-opvang, de konijnentrainster, Jack voor de muziek, 'De Straotklinker' voor de extra feestelijke sfeer, Hanz voor zijn beestachtig mooie en grappige tekeningen en natuurlijk alle enthousiaste bezoekers. Bedankt! Wij gaan er weer voor... op naar het 30 jarig jubileum ;-)
FB jubileumserie7

24-9-2016  Zaterdag 24 september hebben we met zijn allen ons 25 jarig jubileum gevierd. Het was een zeer geslaagde dag. 'De Straotklinkers' van Cresendo onthaalde de burgemeester die vervolgens de prijswinnaars van de kleurwedstrijd beloonde met een mooi cadeau. Alle enthousiaste bezoekers bedankt voor jullie komst. De foto's volgen z.s.m.

FB jubileumserie 1

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top