Kom je ook paaseieren zoeken in het Cantonpark!

Het is koud... brrr, maar met een beetje springen op ons springkussen, speuren en zoeken naar de paaseieren worden we best warm!! We organiseren samen met de vrienden van het Cantonspark a.s. zondag 31 maart, 1e Paasdag, "Paaseieren zoeken in het Cantonspark".

Zoek je mee?
De paashaas heeft een heleboel eieren verstopt... Let op! Er zijn twee soorten eieren verstopt, lekkere chocolade-eitjes en bonuseieren die je kunt inleveren voor een leuke prijs! De groep wordt verdeeld in twee leeftijdscategorieen, kinderen tot 5 jaar zoeken op de kinderboerderij, kinderen van 6 tot 12 jaar speuren en zoeken in het Cantonspark.

Er zijn nog meer activiteiten op de boerderij: koop voor 2,50 de bekende spelkaart en zoek de verstopte paaseitjes. Knutsel je eigen konijnen-eierdop en laat je schminken als paashaas of paaskuiken! Verder zal het springkussen er weer zijn, krijgen de kinderen een beker limonade en wat lekkers. Kom ook alle dieren bekijken en knuffelen. Kom je ook... het wordt een echt Paasfeest!

Start paaseieren zoeken
We verzamelen vanaf 14.00 uur op Kinderboerderij Canton aan de Piet Heinlaan 13 te Baarn. Daarna wordt de groep verdeeld, de oudste gaan naar het Cantonspark en de kleintjes blijven op de boerderij om samen met de Paashaas de eieren te gaan zoeken. Omstreeks 15.00 uur zal een tweede groep paaseieren gaan zoeken, de spel-activiteiten duren tot 16.30 uur.

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren





  




Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top