'NL doet!' bij Kinderboerderij Canton groot succes!

Zaterdagochtend om 09.30 uur verzamelden de 7 opgegeven vrijwilligers zich via de site "NL doet!" en diverse vrijwilligers van Kinderboerderij Canton..... allemaal gehuld in kluskleding, klaar om hun handen uit de mouwen te steken!

Het project dit jaar? Het schilderen van de "Oude Stal" en de "Schapenstal" in Boerenbont-kleuren! Maar helaas was de temperatuur te laag om goed te kunnen schilderen, daardoor konden we buiten niets doen qua schilderwerk.

De nieuwe plannen voor zaterdag waren als volgt:
Binnen in de volièregang de wanden in de laatste verflaag zetten en de volièredeuren schilderen. In "De deel" binnen alles van de wanden halen zodat deze schoongemaakt en geschilderd kunnen worden. Alvast wat voorbereidingen doen voor het "Paasfeest van 31 maart", buttons maken en de paasknutsels uitproberen. Daarnaast nog sjouwwerk bij de eendenvijver, de tegels uit het pad halen en hout zagen om vogelhuisjes te maken.

We hebben met zijn allen flink doorgewerkt en hebben het lijstje helemaal kunnen afronden. De volièregang en De Deel zijn prachtig geworden, een metamorfose! Helemaal weer fris en mooi wit, de paasknutsels kan je alvast bewonderen in het vensterraam op de Kinderboerderij.

Fijn dat jullie als klusser mee wilden doen met "NL doet!". Dit maakte de afgelopen zaterdag tot een groot succes! Natuurlijk kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken, voor het gehele jaar. Vele helpende handen maken licht werk. Meer informatie: kom eens langs of bel 035-5422738 (door de week tussen 13.30 - 17.00) of stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet!! .....en Boni bedankt voor de sponsering van de heerlijke koffie, de belegde broodjes en het fruit!

Wat is er verder te doen deze lente op Kinderboerderij Canton. Veeeeel, zet de volgende data maar alvast in je agenda!

  • 31 maart "Paasfeest" op de boerderij, met natuurlijk paaseitjes zoeken
  • 26 mei Schapen scheren op het "Schaapscheerdersfeest"

Kom ons bekijken! En kijk naar ons uit!

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren





  




Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top