Serama kuikens

25-09-2017 Op 21 september jl. heeft de kinderboerderij weer een paar jonge dieren erbij gekregen. Onze zijdehoen kip heeft op een paar eieren zitten broeden en nu zijn er al twee jonge kuikens uit de eieren gekomen. Haar jongen zijn van een ander ras, dit zijn namelijk serama kippen, maar dat maakt voor moeder kip niet uit. Zij verzorgt ze goed en de jonge kuikens maken het goed, ze dartelen vrolijk rond in hun verblijf.

 

Kip en kuikens 4

De kuikens verblijven met moeder kip in De Deel, zodat ze wat rust krijgen. Moeder kip doet het nog een beetje rustig aan, omdat er nog drie eieren zijn om uit te broeden. Ze heeft het er maar druk mee. Kom je ze snel bekijken?

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de wintertijd een half uur eerder sluit vanwege de donkere dagen.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 16.30 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top