Dierendagfeest 8 oktober

27-09-2017  Zondag 8 oktober vieren wij 'Dierendag', wij maken er een feestje van... komen jullie ook?! Dierendag feest op Kinderboerderij Canton betekent veel activiteiten, met een verplichte spelkaart (3,50) mag je met alles meedoen. Maak een leuke dierendag-knutsel en laat je schminken, kom springen op het springkussen en neem tussendoor een bekertje limonade met wat lekkers. Ilse Pos, de konijnentrainster, geeft een show met haar belgische hazen. Voor 'alle dieren' is er rond 15.00 uur een feestelijke traktatie! Kom alle dieren bekijken en knuffelen. Gezellig als je er ook bent... het wordt weer beestachtig leuk! Het feest begint om 13.30 uur en de spelactiviteiten duren tot 16.30 uur.

Dierendag 2017 klein

logo

Openingstijden

De kinderboerderij is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Op het hek is ook een bordje met de openingstijden opgehangen, zodat duidelijk is op welke dagen je op de boerderij aanwezig kunt zijn.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top