21-12-2017 In verband met de landelijke maatregelen ter VOORKOMING van insleep van vogelgriep zijn er een aantal maatregelen genomen:

  • alle vogels en eenden dienen opgehokt te zijn; dat wil zeggen afgeschermd tegen uitwerpselen van overtrekkende vogels en een fysieke scheiding voor publiek.
  • wij verkopen GEEN eieren tijdens de ophokplicht.

Wij rekenen op medewerking van ouders en hun kinderen bij het bezoeken van onze kinderboerderij om de adviezen van de medewerkers van de boerderij op te volgen. Wij wensen jullie een prettig bezoek.

16-12-2107  Het is bijna Kerst en in alle huizen staan kerstbomen en is de kerstversiering opgehangen. Op de kinderboerderij is inmiddels ook wat kerstversiering aangebracht. Er staat een mooie kerststal en 's avonds gaan de lampjes aan, dan ziet de kerststal er nog mooier uit.Kerst 2017 3

Lees meer...

28-10-2017  Vanavond gaat de klok een uur achteruit, de wintertijd gaat weer in. Vanaf zondag 29 oktober a.s. zijn we van dinsdag tot en met zondag geopend van 13.30 - 16.30 uur. Op maandag zijn we nog steeds gesloten, dan hebben alle dieren een rustdag. Tot ziens op de kinderboerderij!

09-10-2017  Het was zondag een gezellige boel op de boerderij, het dierendagfeest was een top feestje! Sommige kinderen waren onherkenbaar door de prachtige creaties van de vrienden van de Colour Girls. Na het springen en het herfstknutselen gingen de kinderen en ouders aan de slag om 'de traktatie' gereed te maken. Met dank aan Groenteman Kraay konden er vele emmmertjes gevuld worden met lekkers voor alle dieren. Bedankt allemaal, de dieren zijn super verwend met alle traktaties en knuffels van de bezoekers. Tot gauw weer ziens op de boerderij!

FB dierendag 5 2017

Lees meer...

04-10-2017  Elke dag 'Dierendag!' Kom langs op de boerderij en kom de dieren vandaag een extra knuffel geven... Aanstaande zondag vieren we 'Dierendag' op de boerderij. Kom allemaal het wordt weer beestachtig leuk!

Dierendag

27-09-2017  Zondag 8 oktober vieren wij 'Dierendag', wij maken er een feestje van... komen jullie ook?! Dierendag feest op Kinderboerderij Canton betekent veel activiteiten, met een verplichte spelkaart (3,50) mag je met alles meedoen. Maak een leuke dierendag-knutsel en laat je schminken, kom springen op het springkussen en neem tussendoor een bekertje limonade met wat lekkers. Ilse Pos, de konijnentrainster, geeft een show met haar belgische hazen. Voor 'alle dieren' is er rond 15.00 uur een feestelijke traktatie! Kom alle dieren bekijken en knuffelen. Gezellig als je er ook bent... het wordt weer beestachtig leuk! Het feest begint om 13.30 uur en de spelactiviteiten duren tot 16.30 uur.

Dierendag 2017 klein

logo

Openingstijden

LET OP! 8-30 juni 2024 gewijzigde openingstijden i.v.m. afwezigheid van de beheerder. We zijn open op woensdag- en zondagmiddag van 14 - 17 uur. Jammer dat je de dieren nu alleen woensdag- en zondagmiddag gedag kan zeggen; een grote poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek!
info@kinderboerderijcanton.nl
 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI statusWord 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top